KRESZ online – támogatással. Igen, pont most!

Amíg tart a koronavírus miatt elrendelt kijárási korlátozás – ahogy erről tájékoztattunk is Benneteket – a gyakorlati oktatás és a vizsgák szünetelnek. Veletek együtt mi is nagyon bízunk benne, hogy nem túl sokáig!

Addig is mindannyiunknak át kell gondolnia a tavaszra, nyárra kitalált terveit, és alkalmazkodni az új helyzethez. Itt az újratervezés ideje!

Az szinte biztos, hogy még hetekig nem mehetünk sehova. A tanulás és házimunka mellett keletkezik némi szabadidő, kinek több, kinek kevesebb. Ha nincs még jogsid, de szeretnéd, akkor vágj bele most, végezd el otthonról, e-learning formában a KRESZ tanfolyamot! Így ezen már túl leszel, amikor vége lesz a korlátozásoknak, és máris csöröghetsz, hogy keressünk időpontot a gyakorlati órák miatt!

Ha még nem múltál el 20 éves, és B kategóriás jogsira gyúrsz, akkor 25000,- Ft állami támogatást is igénybe vehetsz! Itt az erről szóló rendelet!

Várjuk jelentkezésedet, vagy kérdéseidet telefonon (+36 30 723 3321), vagy a lenti űrlapon. (Az irodánk jelenleg zárva, ezzel is csökkentve a személyes találkozások számát, de amint lehetséges, nyitva leszünk, és akkor ott is be lehet iratkozni!)

Írj üzenetet, ha kérdésed van, vagy jelentkezni szeretnél: